Guerrero va aconseguir un 'hat-trick' davant la UE Alginet (1-5)

06 de maig de 2019 - 09: 34

Un dels protagonistes del triomf del CD Dénia en el camp l'Ermita d'Alginet va ser el seu davanter centre, Guerrero que va aconseguir un "hat-Trick" que li va molt bé per recuperar la seua confiança, ara que arriba la part més interessant de la temporada.

Els deniers van demostrar la seua contundència en aquest xoc per defensar la seua condició de líder en la seua visita a Alginet, on es van imposar per 1 a 5. Un triomf que permet als deniers seguir sent el millor equip del grup III i que, a falta de dues jornades, va certificar la seua presència a la promoció d'ascens.

El xoc no va poder començar millor per als nois que dirigeix ​​Diego Miñana, ja que quan tot just es portaven jugats cinc minuts jugats, va arribar el gol de Javi que va significar el 0 a 1.

Un gol que va servir per tranquil·litzar l'ànim dels deniers, que van saber assentar molt bé sobre el rectangle de joc. Amb el control del joc, el conjunt visitant va imprimir el joc que més li va convenir. Es va sentir molt còmode sobre un camp al qual va saber acoblar bé. Va vigilar el joc directe del seu rival i el segon gol de Guerrero que va arribar al quart d'hora va acabar sentenciat el millor joc deniera.

Després d'aquest gol, els minuts van anar passant sense que els locals inquietessin la porteria defensada per Maxi. Els deniers van seguir jugant amb total tranquil·litat, manejant al seu gust el partit davant un rival que amb prou feines va fer per frenar el seu oponent. Amb el clar avantatge per a l'equip de La Marina Alta es va arribar al descans i els jugadors van agrair aquest temps per refer forces.

Al vestidor del Dénia el missatge va ser clar: anar a augmentar l'avantatge. És per això que als tres minuts Guerrero va anotar el seu segon gol de la vesprada. En la següent jugada va arribar el 0 a 4 amb el gol marcat per Panucci. Aquesta arrencada visitant va enfonsar als locals, que tot i intentar-ho els va costar entrar en el partit.

Al minut 53 el col·legiat va castigar el Dénia amb una pena màxima que González es va encarregar de transformar. Però l'alegria local penes va durar un minut, ja que un encertat Guerrero va tornar a veure porta, anotant el cinquè gol.

Amb aquesta clara avantatge l'entrenador deniera va optar per introduir canvis en el seu onze, donant minuts a jugadors que en posteriors partits poden tindre papers importants en l'equip.

Hi va haver algunes ocasions més perquè el marcador es mogués, però la falta d'encert ho va impedir. El partit va finalitzar amb el 1 a 5, una victòria que dóna molta confiança a una plantilla que espera poder rebre alguna de les nòmines que se'ls deu i encarar amb molt optimisme els dos últims partits que resten de la lliga regular.

L'objectiu que s'han marcat els propis jugadors i el cos tècnic és el de quedar com a campions de grup. És una cosa vital a l'hora de les cruïlles en les eliminatòries de la promoció d'ascens i són conscients.

L'equip es prepara per rebre en la propera jornada a un Mur que va perdre totes les opcions de ser a promoció, de manera que arribarà a Dénia sense jugar-se absolutament res.