Gran partit del Dénia davant el Mur

15 d'octubre de 2012 - 00: 02

CD DENIA: Maxi, Escobar, Nico II, Víctor, Carlos Ribes (Joel) 75 ', Cristian (Nahuel) 77', Roberto, Ferran, Dani García i Alex.

MURO: Javi Lloret, Roberto Bas, Huertas, Alberto, Alex Torrella, Aitor (Saúl) 60 ', Garrote, Hector, Fonts (Capsir) 71', Navarro (Raúl) 71 'i Tasio.

GOLS: 1-0 Roberto: Mto 66. 1-1 Garrote Mto 84. 2-1 Dani García 86. 3-1 Ferran Mto. 90

ÀRBITRE: Rubén Iannpollo. Va mostrar cartolines grogues als locals, Alex i Ferran i als visitants, Navarro i Saül.

CAMP: "Diego Mena" amb la presència de 350 espectadors.

El Dénia va sumar tres punts més en el seu caseller, en un xoc en què va ser superior al seu rival. El camí del triomf el va obrir Roberto. El davanter dianense travessa un moment dolç de joc, ja que ha vist porta en les 5 últimes jornades.

El partit va ser molt igualat en la primera meitat, on les ocasions van ser escasses per uns i altres. La més clara del Mur va arribar en el minut 13 amb una rematada de Fonts que es va estavellar al pal de la porteria deniera.

L'ocasió per al Dénia va arribar en el minut 36 amb un xut de Ferran des de fora de l'àrea que va aturar sense problemes Javi Lloret.

Una altra bona oportunitat per als deniers la va tindre Cristian però la seua rematada de cap es va anar fora per poc.

La grada va cantar gol, en un xut llunyà de Ferran però el porter del Mur es va emprar a fons desviant de punys. Un gol que va arribar a la següent jugada d'atac de l'equip de Paco Conca. Roberto va rematar de cap un rebuig del porter del Mur.

Els visitants van obrir les seues línies i en una errada del porter local, Garrote va marcar el gol de la igualada. Poc va durar l'alegria per al Muro, ja que dos minuts més tard Dani García va marcar per al Dénia.

En l'últim minut, Ferran va arrodonir la gran vesprada de Dénia anotant el tercer gol per als deniers

La nota més positiva van ser els debuts de dos jugadors del planter deniera; Maxi el porter que va tindre una bona actuació, i malgrat el seu error i Nico II, que va estar espectacular en el centre de la defensa.