Gran partit del DBC Suma 1a Nacional davant el Benidorm

07 de desembre de 2022 - 11: 39

Important victòria a Joan Fuster del Sènior Masculí DBC SUMA 1 Nacional davant de CB Benidorm (86-64). No només per haver posat fi a una ratxa de tres derrotes consecutives, sinó per la manera com es va aconseguir.

L'equip va ratllar a un nivell alt de joc i va connectar amb una grada que desitjava tornar a veure els nois gaudir sobre la pista.

CB Benidorm arribava a Joan Fuster com a colíder del grup i es va mostrar com un equip compacte, que va posar en tot moment les coses molt difícils als d'Eduardo Clavero i Pascual Miralles. Però aquest era el nostre dia, el moment de reaccionar.

Després d'uns primers deu minuts de tempteig va arribar l'explosió dels nostres en un segon quart brillant, ple de ritme, força i encert. Els visitants es van veure desbordats sense poder evitar que al descans els dominéssim per vint punts d'avantatge (45-25).

Després de passar per vestidors els nostres rivals van intentar de totes les maneres tornar al partit, i el matx va pujar encara més de nivell.

Malgrat els problemes de faltes personals acceptem el pols i es va competir a la perfecció, mostrant solidesa i solvència per contestar cada acció visitant sense mostrar cap fissura per fer-los creure que podrien capgirar el marcador.

Amb tot pràcticament resolt, l'últim període no va suposar cap relaxació per a cap dels dos equips, que van mantindre el to fins que va sonar la botzina final, signant un gran partit.

El triomf ens dóna confiança per continuar endavant amb forces renovades. La setmana que ve visitarem la pista d'ADESAVI, equip amb què arribem a la novena jornada empatats a la classificació.