Gran participació dels corredors de l'Dénia Corre en diverses competicions

27 de maig de 2021 - 13: 26

Els corredors de l'Dénia Corre no es prenen ni un descans, participant en totes les carreres que semblen creuar-enfront d'ells. Mostra d'això és la gran participació en multitud de proves en els últims dies.

Alberto Samper va aconseguir creuar la línia de meta de l'Trail de Primavera a la localitat de Confrides. Alberto va recórrer 43 quilòmetres amb un temps de 6:20:11.

Eduardo Morón va participar en la Formentera All Round Trail en la versió Half de 40 quilòmetres. Eduardo va finalitzar en la posició 53 amb un temps de 5:09:16.

Per serra de Cazorla va explicar el Dénia Corre amb la participació de José Miguel Gómez que va córrer la prova Ultra Trail Boscos de Sud amb una distància de 99 km i on va finalitzar amb un temps de 12:04:14.

Finalment, Carlos Sánchez va participar en la Volta a Peu a Alfarrasí a una distància de 8.6 quilòmetres que va emprar un temps de 34:54 finalitzant en la posició 63.