Gran estrena d'any per als equips júnior de l'Dénia Bàsquet

14 de gener de 2020 - 13: 07

Gran començament d'any per als diferents equips de categoria júnior de l' Dénia Bàsquet. Per ells no ha passat factura la Nadal ja que tots van vèncer en els seus primers enfrontaments d'aquesta segona volta de la competició.

En la categoria de Preferent, els nois es van imposar a el CB Tavernes per 37 a 80 en un partit en què van començar amb molt bones sensacions tot i comptar amb algunes baixes.

En el primer quart van estar molt seriosos en defensa, sent molt generosos en atac, el que els va portar a aconseguir ràpidament un avantatge de disset punts. Després, els locals van reaccionar aprofitant una baixada en la seua concentració, acostant-se a només vuit punts de distància.

La segona part va ser de gran treball i efectivitat, aconseguint l'equip una de les seues millors actuacions en el que va de curs, tant en atac com en defensa. Sobretot retrobant el camí que ha de conduir a la millor versió que aquest grup és capaç d'assolir.

Aquest mateix equip el diumenge va tancar la primera volta recuperant un partit en el seu dia ajornat, aconseguint una important victòria davant el Almussafes (62-48), que els permet continuar instal·lats a la segona plaça de la classificació.

Van jugar d'entrada amb molt bona dinàmica, dominant còmodament el marcador. Però en el segon quart els valencians van despertar donant mostres de el bon equip que són, arribant a posar-se per davant en l'electrònic a la mitja part.

Els deniers, amb bona defensa, van saber trencar perfectament la seua tàctica zonal, la qual cosa va ser clau de la seua reacció a la segona part. Aquest treball els va permetre aconseguir un triomf que va anar a el final més folgat del que es va viure sobre la pista. La victòria els porta a un balanç final a la primera volta d'onze victòries per dues derrotes, que els deixa en la lluita per les eliminatòries a l'ascens a autonòmica al mes de maig.

Victòria clara de les noies davant Almussafes (62-48)

Les noies de Juan Luis Pérez van arrancar la segona fase de la temporada amb el millor peu, derrotant a un rival dur com era Almussafes per 62 a 48.

El partit va estar sempre igualat, excepte moments puntuals, amb les denieres en tot moment a dalt en el marcador, encara que és cert que amb curtes avantatges.

Només en els últims minuts de la trobada, l'equip de l'Dénia va trencar totes les defenses que van intentar les valencianes, obrint una distància suficient com per assegurar-se aquest important triomf amb excel·lent to de totes les jugadores de l'equip.