Gran actuació dels atletes del Franc Beneyto Runners a la Marató de València

20 de novembre de 2012 - 00: 00

Un nombre important d'atletes als que entrena Franc Beneyto van estar competint en la marató de València, tots ells van complir perfectament amb el repte que suposa una prova d'aquest calibre.

A la cursa dels 10 quilòmetres van ser un total de 12 els atletes pertanyents al club deniers els que van participar. D'ells va destacar el Veterà, Vicente Llopis Cheli que acabo sent el tercer de la seua categoria pel que va pujar al pòdium.

Menció especial requereix l'atleta José Miguel Avellà que amb la seua cadira de rodes va complir amb un dels seus somnis des que va començar a dedicar-se a aquest esport. completar una marató.

Avellà, als seus 50 anys, no només la va completar sinó que recolzat per alguns membres del club denier va marcar un registre que va sorprendre fins al seu propi entrenador, Franc Beneyto.

El temps de José Miguel Avellà va ser de 3 hores i 26 minuts, tot un luxe, que li va propiciar ser el tercer classificat en la categoria de cadira de rodes. Però la felicitat del tècnic Beneyto va ser el gran companyerisme que va existir entre tots els seus deixebles. Es van prestar ajuda uns als altres i això va ser la clau perquè molts pogueren acabar aquesta gran prova que va ser la Marató de València.

El denier José Miguel Avellà costat del seu entrenador i fill, a la recta final de meta.