Golejada històrica del Paidos-F.Fernández al València-El Pozo (11-1)

16 d'octubre de 2012 - 00: 00

L'equip del Paidos-F.Fernández va aconseguir una golejada històrica en el seu partit davant del conjunt del València-El Pozo, a qui va derrotar per 11 a 1.

El conjunt deniera que milita a la Lliga Nacional Juvenil de futbol sala, va eixir molt ficat en el partit. De fet, en els primers 4 minuts de joc ja manava per 5 gols a zero.

Els xavals que dirigeix Raúl Gil, Van prendre la iniciativa del joc des del xiulet inicial. Van sotmetre als valencians a una pressió de la qual aquests no van trobar la manera de eixir.

El públic que va acudir al poliesporteu municipal de Dénia va gaudir amb el joc dels col·legials.
Meitat del primer temps, el València va escurçar les diferències, en una jugada de rebot.

Abans d'arribar al descans, de nou l'eficàcia dels deniers es va posar de manifest a l'anotar dos gols més. Al descans es va arribar amb 7 a 1.

La segona meitat va ser de major control, sense tanta pressió. El València es va veure sorprès per les jugades a la contra del Paidos. Els gols van anar caient a poc a poc a la porteria valenciana. Al final, triomf molt folgat del Paidos per 11 a 1.

En aquest partit pel Paidos van jugar i van anotar: César, Sergi, Javi, Fran (2), Fede (1), Ximo (2), Alex (2), Toni Tent (2), Christian (1), Toni Polo i Borja.

El conjunt deniera es posa al capdavant de la classificació, empatat amb el Llevant Dominics. El proper partit per al Paidos serà visitant la pista de l'Alt Túria Chelva.