Glòria Medina del Multiesport-UCMontgó va ser vuitena en la categoria F35 del Mundial Màster de BTT

19 de juliol de 2018 - 05: 27

La ciclista, Glòria Medina, de l'equip Multiesport-UCMontgó va tindre una extraordinària actuació en el Campionat del Món Màster de BTT, On va acabar en la vuitena posició de la seua categoria de F35.

Amb un recorregut espectacular de 20 quilòmetres on la pluja va ser la convidada de luxe, Medina acabo la prova amb un temps de 1: 33.57 quedant a una volta de la vencedora de la prova, Rocío Gamonal que va invertir un temps de 1: 32.00 a emplenar el traçat.

Veure 's dins en la classificació entre les deu millors suposar una immensa alegria i satisfacció per a la ciclista de l'Multiesport-UCMontgó.

Molts premis per al Multiesport-UCMOntgó a la Gala BTT

Aquest equip ciclista va ser un dels grans protagonistes de la Gala de l' "Circuit BTT de les Comarques Centrals", Que va tindre lloc al municipi valencià de Potries. Els components del Multiesport-UCMontgó van recollir multitud de trofeus, 4 guanyadors per categories, guanyador masculí i femenina del segment Cala Bandida i Campions per Equips del Circuit.

Ciclisme en ruta

El ciclista, R.García Pedrosa, de l'Multiesport-UCMontgó, va estar participant en la quarta prova del "Torneig Interclubs Baix Segura", Celebrada a Cox. Va aconseguir acabar en una prova que va resultar dura per la forta calor que va fer.

Un dia després aquest mateix ciclista i els seus dos companys, Juanmi Arroyo i Samuel Bustos, van prendre part en el "XXI Trofeu Ernesto Codina" que va tindre lloc a Albal. Una carrera per un circuit urbà en què els tres van aconseguir entrar al paquet principal.