El Garbí Dénia va tornar al camí del triomf en guanyar al líder Hispanitas Petrer (24-22)

22 de gener de 2018 - 07: 19

El garbi Dénia va tornar al camí del triomf en guanyar al líder, Hispanitas Petrer per 24 a 22.

El xoc que es va disputar al pavelló municipal de Dénia va despertar una gran expectació i això es va reflectir en una grada que va presentar una gran entrada. L'afició va gaudir d'un gran partit per part dels nois que dirigeix ​​David Salanova.

La igualtat va ser la nota dominant durant el primer temps, amb un Garbí Dénia que es va emprar a fons per tallar els atacs rivals. Va aconseguir lligar de mans el joc ofensiu del conjunt visitant i això li va permetre marcar el ritme del partit. Els problemes per als locals van estar en atac. La pilota es va moure amb molta soltesa entre els jugadors de la primera línia, però a l'hora de llançar a porteria contraria l'efectivitat no va ser la millor. Malgrat aquesta circumstància es va arribar al descans amb avantatge deniera de dos gols, 11 a 9.

L'equip de Petrer va començar molt bé el segon temps aconseguint amb un parcial de 0 a 2 anivellar el marcador. La intensitat defensiva es va mantindre a això es va unir l'encert i l'aportació del porter local que es va anar animant aconseguint tallar els tirs visitants. El problema dels deniers va seguir sent el seu atac, que no va acabar de funcionar.

Es va entrar en els cinc últims minuts de la trobada amb un marcador igualat, va ser llavors quan es va elevar el percentatge d'encert local, aconseguint anar-se en el marcador amb un avantatge de dos gols. Una renda que a força d'una gran defensa van aconseguir defensar per endur-se una més que merescuda victòria per 24 a 22.

Una victòria que va ser molt celebrada pel jove equip dianense que ha tornat a guanyar després de l'ensopegada de la setmana passada. La seua situació en la classificació no ha canviat ja que es manté en la segona plaça.