El Garbí Dénia seguix segon a la classificació després de guanyar a San Joan (24-28)

30 de gener de 2018 - 07: 52

El garbi Dénia seguix segon en la classificació del Grup Sud de Primera Autonòmica després de vèncer a la pista de l'H Sant Joan per 24 a 28. Una victòria que serveix als deniers seguir l'estela del Hispanitas Petrer, que amb un triomf més lidera la classificació.

Els nois que dirigeix ​​David Salanova van saber llegir molt bé el partit, van imprimir un ritme alt de joc basat en la seua solidesa defensiva. Un cop més la defensa pressionant i profunda dels deniers va causar molts problemes a l'equip local. La intensitat va ser màxima i no van deixar opcions clares de llançament al seu rival.

En atac van aconseguir gols al contraatac que van ser possibles gràcies a les ràpides transicions que van realitzar. Davant la defensa formada per l'H Sant Joan, els de Salanova van tindre bon criteri a l'hora de triar els seus llançament a la porteria. Van acabar la primera meitat, amb quatre gols amunt i bones sensacions, (13-17).

Van mantindre l'avantatge en la segona meitat

A la represa, el Garbí Dénia va seguir jugant de manera idèntica a com ho va fer en la primera part, amb un bon treball defensiu i amb criteri en els seus atacs. Amb el pas dels minuts els locals van buscar canviar el ritme del partit però es van trobar amb un rival que va tindre les idees molt clares.

A la part final del xoc, l'aplom defensiu unit al fet que no hi va haver massa pèrdues de pilota en atac, va permetre als deniers controlar sense problemes la situació. Al final del temps reglamentari es va arribar amb victòria deniera per 24 a 28.