El Garbí Dénia va recollir la seua segona derrota a la Lliga davant el enfornar Sporteng Salesians (31-17)

18 de gener de 2018 - 01: 00

Als nois del garbi Dénia el descans nadalenc no els va agradar gaire, ja que en la seua tornada a la competició de Primera Territorial, van caure derrotats en la visita al pavelló "Pitiu Rochel"D'Alacant. El seu botxí van ser els jugadors de l'equip del enfornar Sporteng Salesians que li van vèncer per 31 a 17.

Els deniers des de l'inici de la trobada es van veure molt incòmodes sobre la pista de joc. No van saber llegir la defensa del seu rival i en defensa van tindre massa errors d'ajustos que va afavorir l'alt percentatge d'encert dels alacantins.

L'equip local va ser marcat un ritme de partit que li va venir molt bé va impedir que els deniers pogueren realitzar ràpides transicions per fer-los atacar una defensa sòlida en posicional. Això va complicar molt les accions ofensives dels homes que dirigeix ​​David Salanova. L'absència de José Sánchez va minvar el joc de primera línia dels deniers que van marxar al descans amb un desavantatge de 7 gols, (15-8).

Molts errors en els deniers

A la segona meitat veient el desavantatge al marcador, els jugadors de Salanova van optar per accelerar les seues accions. Això va provocar que haguessin més errors, imprecisions en les passades i sobretot una mala selecció de llançament. Amb aquest panorama, els alacantins es van limitar a seguir jugant igual que ho havien fet a la primera meitat.

A poc a poc les distàncies en el marcador lluny d'escurçar-se van ser eixamplant de manera que els joves jugadors deniers van caure en una depressió en el seu joc que els va impedir qualsevol indici de remuntada. Al final del temps reglamentari es va arribar amb un marcador advers de 31 a 17.

Malgrat aquesta derrota el Garbí Dénia després de 12 jornades manté la seua segona posició en la classificació. L'equip treballa per preparar el seu pròxim partit que serà aquest dissabte a les 18 hores al pavelló municipal de Dénia on rebrà la visita de l'Hispanitas Petrer.