El Garbí Dénia pel bon camí després del seu triomf sobre el BM Benidorm (28-17)

22 d'octubre de 2017 - 09: 14

El garbi Dénia ha trobat el camí del triomf, compta els seus dos partits per victòries en l'arrencada de Lliga de la 1ª Autonòmica en el grup Sud. En la trobada corresponent a la tercera jornada, l'equip dianense va guanyar al BM Benidorm per 28 a 17.

Va ser un partit que va estar marcat pel ritme trepidant que van imposar els xavals que dirigeix ​​David Salanova. El seu rival es va veure sorprès per la intensitat defensiva i les ràpides sortides en contraatac de l'equip de la Marina Alta. Als cinc minuts els de Salanova van agafar la primera venda (4-1).

El públic que es va donar cita al pavelló municipal de Dénia va gaudir molt amb la bona arrencada del seu equip. Els de la Marina Baixa van cometre molts errors en atac fruit del bon treball defensiu dels nois del Garbí Dénia. Al minut 10 es va mantindre l'avantatge de tres gols, (6-3).

En el meridià de la primera meitat els visitants es van assentar en el joc atacant, van llegir millor la defensa profunda dels deniers, aconseguint bones posicions de llançament. En aquest moment va sorgir la figura del porter juvenil, Gabi García, que va tindre unes grans intervencions avortant l'intent de recuperació del BM Benidorm. Al minut 15 l'avantatge deniera va augmentar, (9-3).

La recta final de la primera meitat, va estar marcada per alguns errors de precipitació dels locals, malgrat això van saber mantindre el seu comandament en el joc i de la mà de José Sánchez en atac van arribar al descans amb un sòlid avantatge (13-6) .

Magistral segona part dels locals

Després de passar per vestidors poques coses van canviar sobre la pista. Els locals van seguir amb un gran desgast físic, ofegant amb la seua pressió l'atac visitant. La defensa tres per tres local va provocar pèrdues de pilota i el consegüent contraatac. De fet en els primers deu minuts el marcador va seguir sent clar per als deniers (19-11).

El tècnic del Garbí Dénia va exigir el màxim als seus xavals que a causa de la seua joventut van tindre algun que altre error sobretot a l'hora de les exclusions. Dos dels seus jugadors van patir dos minuts de càstig al mateix temps. El bon fer i la concentració dels seus companys els va permetre guanyar la inferioritat numèrica per 2 a 0. L'avantatge es va mantindre i en el minut vint el marcador assenyalava un 22 a 15.

Els últims deu minuts de joc van ser de premi per als xavals que componen aquest jove equip. Salanova va premiar a tots els seus nois amb minuts. El BM Benidorm va seguir jugant tractant de rebaixar l'avantatge local, sense aconseguir-ho. Al final del temps reglamentari es va arribar amb el merescut triomf de l'equip de la Marina Alta per 28 a 17.

Amb aquest triomf el Garbí Dénia se situa segon en la classificació d'aquest grup. En el seu pròxim partit s'enfrontarà al Vila Blanca Altea.