Gal.la Gall i Lourdes Miralles van aconseguir el subcampionat d'Espanya per conjunts de 1ª Categoria

03 de juliol de 2017 - 11: 55

L'actuació de Gal.la Gall y Lourdes Miralles en el Campionat d'Espanya per conjunts de Primera Categoria, Ha estat espectacular. Amb les seues actuacions sobre el tapís del pavelló de Logronyo van aconseguir posar a la gimnàstica deniera entre les millors nacionals de la categoria.

El conjunt deniera va obtindre el subcampionat amb una puntuació total de 33.817, únicament superat pel Club Almara Burjassot, que va sumar 37.484. La tercera plaça va ser per al Club Rítmica Quart de Poblet. Tres equips valencians en el més alt del que demostra el gran nivell que té aquest esport a la Comunitat Valenciana.

A nivell individual cal assenyalar que Gal.la Gall va aconseguir el pas a la final en ser primera amb un gran exercici de cinta que deixo bocabadat a les jutges i al nombrós públic que va seguir la competició des de la grada. La deniera va executar a la perfecció l'exercici aconseguint la millor nota de totes les participants. En la gran final va acabar en el més alt del podi amb una puntuació total de 9.650, per davant de. Inés Sanchis, del Club Rítmica Quart de Poblet i de la tercera classificada que va ser, Paloma Valero, del Club Torrejón.

A més, d'aquest gran èxit de Gal.la Gall, la seua actuació la va completar amb un tercer lloc, en la modalitat de pilota. La deniera va tornar a brillar sobre el tapís oferint un exercici de molta dificultat que va saber tirar endavant gairebé sense errors. La vencedora en aquesta modalitat va ser, Victòria Plaza, del Club Almara de Burjassot. El segon lloc va ser per, Saioa García, del Club Sakoneta, del País Basc.

Lourdes Miralles també va realitzar un bon exercici amb les maces que li va valer per acabar ocupant la sisena plaça, aconseguint estar a la gran final. A la final, la deniera, va acabar en el setè lloc amb una puntuació total de, 7.733. La triomfadora en aquesta modalitat va ser, Victòria Plaza, del Club Almara de Burjassot.

En el si del Club Rítmica Dénia l'alegria pels resultats obtinguts va ser molt gran. El treball dut a terme per les entrenadores, Xus Soria y Montse Soria, Va quedar plasmat amb aquests magnífics resultats.