Fran López va ser el millor deniera a la 'XXXV Volta a Peu a Pego'

03 de maig de 2017 - 07: 55

La festa de l'atletisme popular es va viure a Pego amb motiu de la disputa de la "XXXV Volta a Peu a Pego", Setena de les proves puntuables per al Circuit a Peu Marina Alta. En aquesta cita el millor dels participants deniers va ser, Franc López que va acabar cinquè en la classificació absoluta.

Informació de la zona del passeig Cervantes es van poblar d'un gran ambient des de primera hora de la vesprada. A les 17 hores van donar inici les proves destinades per als més xicotets. Moltes participació i sobretot esperit atlètic va ser el que es va respirar quan els nens i nenes van disputar les seues proves.

A les 19 hores es va donar la eixida a la prova reina, en què en aquesta ocasió hi va haver alguna que altra absència important. No va estar Félix Pont, l'home que comanda la classificació general, ni tampoc Víctor Fernández, L'atleta del Club Atletisme Llebeig Xàbia que lidera la classificació de Veterans C.

Ni Pont a la eixida l'atenció es va centrar en el corredor gandià, Salva Gomar, que des del mateix inici de la prova va imprimir un fort ritme amb l'objectiu d'anar eliminant rivals. Ho va aconseguir ja que Joan Gimeno va intentar estar junt a Gomar però va tindre de desistir per no pagar car el seu esforç.

Gomar va entrar en solitari a la lliga de meta amb un temps de 34.09, per davant de Juan Gimeno que va ser segon amb una marca de 34: 23 sent el tercer Carlos Pla, amb un registre de 34: 48.

Cal assenyalar la gran cursa que va realitzar el denier, Franc López, que va entrar en la línia de meta en la cinquena plaça amb un temps va ser de 35:16. Menció especial per Humberto Chicaiza, que a l'igual que López, pertanyen a el grup Engaxa't a Córrer, que va entrar en meta en el lloc 14 amb una marca de 36:15. Un altre dels destacats entre els deniers va ser, Gonzalo Durá, De l'Gymrunning Tonic Club que va ocupar el lloc 21 amb un temps de 37: 14.

En dones la gran favorita va complir amb els pronòstics i Mª Isabel Ferrer es va plantar a la línia de meta sent la millor. El seu temps va ser de 38: 10. Impressionant la temporada que està realitzant la del Club Atletisme Llebeig Xàbia.

La segona plaça va ser per a una altra xabiera, Cristina Roselló, esportesta que compagina les proves de triatló amb les del Circuit a Peu. Roselló va aturar el cronòmetre en 39: 31. La tercera plaça va ser per a Andrea Abad, amb una marca de 40: 13