Finalitza la ratxa de l'CD Dénia després de la derrota al camp de l'Portuaris

04 de maig de 2021 - 12: 27

El CD Dénia va deixar escapar els punts davant el Portuaris en el partit disputat el passat cap de setmana al camp de l'Grau de Gandia, en el marcador després del xiulet final es llegia el 1-0 a favor de l'equip de la Safor.

La plantilla deniera es va desplaçar fins al camp Fort Llopis de l'Grau de Gandia amb l'esperança de continuar amb la seua ratxa de 4 partits seguits puntuant, podent haver estat aquesta trobada el cinquè. Però no va ser així.

Els equips es van enfrontar amb dos grans fortaleses, una gran defensa deniera davant d'una bona pressió dels locals. Això, d'altra banda, va provocar que a penes haguessin ocasions durant els primers 45 minuts en cap de les porteries.

La segona part va arrancar amb l'únic gol de la trobada, sumant-se a el marcador dels locals en un partit on tot apuntava que no hi hauria massa canvis en aquest primer 0-0. Malgrat un augment de la pressió dels deniers, res van poder fer per recuperar la seua situació i no van aconseguir transformar cap gol, arribant a al xiulet final amb aquest 1-0 que trenca la ratxa de l'CD Dénia.

Diumenge que ve dia 9 el CD Dénia rebrà al camp Diego Mena a l'Pego CF.