Cap de setmana de victòries per al Sènior Nacional i el Sènior Femení del Dénia Bàsquet Club

22 de novembre de 2021 - 10: 42

El passat dissabte 21 de novembre, el Sènior Masculí de 1a Divisió Nacional del Dénia Bàsquet Club va guanyar davant l'equip de Mutxamel 73-68 al pavelló municipal Joan Fuster. Durant la primera part, els de Mutxamel van aconseguir un 24-37. Tot i això, després del descans els locals van arribar al 50-51 fins a assolir la puntuació final que els va fer vencedors.

D'altra banda, l'equip Senior Femení Preferent també va jugar al Joan Fuster contra l'Ondara i va guanyar amb un marcador final de 73-27. Per la seua banda, el Sènior Masculí Preferent va perdre davant del Pilar de València amb 67-47.

Per la seua banda, el Junior Femení Nivell 2 va perdre 81-68 a Alfàs del Pi. De la mateixa manera que no va aconseguir la victòria el Junior Masculí Preferent davant el Joventut Xàbia, malgrat jugar a casa, de manera que el resultat final va ser de 60-72.