Fiamma Benítez, clau en la classificació de la Selecció Valenciana Sub 17

26 de desembre de 2019 - 10: 54

La Selecció Valenciana 'Valenta' Sub 27 va aconseguir el pas a la Fase Final del Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques després de vèncer a les seleccions de la Rioja (3-2) ia Castella Lleó (1-0). Aquestes trobades es van disputar al camp Benet XIII de Peníscola.

Una de les components d'aquesta selecció que dirigeix ​​Santiago Trigueros és Fiamma Benítez, jugadora criada a la pedrera de l'EM Futbol Base Dénia i que ara juga a les files de l'Llevant UD, ja que va ser clau en la victòria de l'combinat valencià aconseguint uns gols vitals en la classificació.

Fiamma Benítez va ser titular en els dos partits sent una de les jugadores més destacades. En el primer partit davant les de La Rioja, les valencianes van haver de remuntar el gol de l'equip rival en una segona part antològica de les noies de Triguero que van culminar amb la remuntada amb el gol de Fiamma.

En el segon xoc davant Castella Lleó, el partit va ser controlat per les noies de la selecció Valenta, Que es van avançar en el marcador amb un gol al minut 9 d'Estela. Ja en la segona meitat, les castellanolleoneses van empatar en el minut 55. Tot i el domini valencià va haver d'esperar fins al minut 81 perquè Fiamma marqués el 2 a 1 amb el qual van aconseguir la victòria.

Amb aquest triomf, la selecció Valenciana certifica el seu pas per a la Segona Fase com a líder i primera de grup, el que li dóna opció a ser seu i evitar els caps de sèrie.