Fede Ivars va ser el millor Màster 40 al 'Torneig Interclubs del Vinalopó'

12 de març de 2019 - 00: 58

El ciclista Fede Ivars, de l'equip Vito-Mortesbike, va ser el millor Màster 40 després de disputar-la sisena i última etapa del Torneig Interclubs del Vinalopó que no va defraudar a ningú, denotant duresa amb el fort ritme al qual van circular els escamots més avançats.

La formació del Vito-Mortesbike es va mantindre ferm en les posicions capdavanteres conservant el Top Ten amb Frederic Ivars 5º i Ángel Lloret 7º de la Classificació General Final.

La dura etapa es va iniciar des Ibi per la via de servei rumb a Alcoi rodant en alguns segments sobrepassant els 60km / h. Amb un accés trepidant a les costes del "Revolcat" el gran grup va seguir compacte a la part davantera però desgranant parcialment.

Descens frenètic cap a Benilloba, estirant de forma trepidant el gran grup per arribar a peu de pujada de l'ascens a el Port de Benifallim, un total de 10'5 km amb dos pujades trencadors a principi de pujada que derivaria en la "selecció natural".

Decisiva va ser aquesta primera extensa pujada per al pilot, que va ser la que va fraccionar en dos grups grans al gran grup davanter amb diverses fuites i un ritme trepidant rumb al Port de "la Carrasqueta".

La part davantera va comptar amb la presència de Fede Ivars, Ángel Lloret i Vicente Martí que van aguantar incansables la velocitat interposada des Benifallim fins a l'alt de la Carrasqueta a ritme incessant.

David Fajardo va cedir uns segons en l'ascens al Port de Benifallim i malgrat la col·laboració de Xexo Garcia i Almela no va aconseguir enllaçar amb el pilot relegant a un tercer gran grup la resta de l'etapa, el que li costaria retrocedir deu posicions en la classificació general final després d'aquesta darrera etapa.

En el segon grup van aguantar l'estirada Salva Fortea, Fernando Esteban, Llop i Boscà, unes quaranta unitats que van salvar la jornada a cinc minuts del cap de cursa.

Ascensió a ritme del Port de la Carrasqueta, tal com es preveia per endavant, i de cara a la meta la fugida, Eloy Terol i Aitor Escobar materialitzaven el seu esforç arribant a set segons dels perseguidors, el que li valdria per adjudicar-se el Torneig a Escobar.

En la Classificació de la dura etapa Reina del Vinalopó de 75km de distància amb + 1.500m de desnivell acumulat. Francesc Boscà va ser el millor en M50, Fede Ivars segon en M40, Vicente Martí tercer en M30, mentre que la formació del Vito-Mortesbike va ser segona

Després de finalitzar el Torneig Interclubs del Vinalopó el resultat dels corredors de l'Vito-Mortesbike en la Classificació General Final va deixar com a vencedor en M40 a Frederic Ivars, Àngel Lloret, segon en M30, i l'equip tercer classificat.