Extraordinària victòria del juvenil del CD Dénia davant el líder CD Roda (2-1)

21 d'octubre de 2019 - 14: 34

El juvenil nacional del CD Dénia és capaç del pitjor però al seu torn del millor. En aquesta ocasió, doblegar el líder el CD Roda al que va vèncer per 2 a 1 se en un trepidant partit.

Els xavals que dirigeix Guillermo Santosjuanes van tindre clar des de l'inici del xoc que havien de lluitar totes les pilotes i mantindre la intensitat màxima davant un rival que era superior a ells tècnicament. El paper dels deniers era el de no deixar pensar a l'hora que el rival tinguera la pilota, i això ho van fer a la perfecció.

Al quart d'hora de partit, els deniers van prendre el comandament en el marcador gràcies a una bona rematada d'Omar. Aquest gol va fer que la resta de jugadors prenguessin molta confiança en el que estaven fent. El tècnic, des de la banda, una i altra vegada va insistir que la pressió sobre el rival fos màxima.

El CD Roda va anar deixant anar nervis, arribant amb certa facilitat sobre l'àrea deniera. Al minut 37, Popov va aconseguir el gol de la igualada. Malgrat encaixar aquest gol, els locals van seguir mantenint el seu ordre i serietat sobre el terreny de joc. Amb l'empat a un es va arribar al descans.

Va començar la segona meitat, amb un CD Dénia que va seguir mantenint la seua intensitat. No va deixar jugar al seu adversari amb comoditat i va buscar eixir en ràpids contraatacs. Als 20 minuts, els locals es van avançar al marcador amb un golàs d'Alejandro. El gol, molt celebrat a la grada del camp Diego Mena, Li va donar avantatge als locals.

Es va fer llarg el partit ja que el conjunt castellonenc va prémer de valent, però els deniers es van duplicar fent contínues ajudes. Es va mostrar com un equip solidari i va saber patir els envits del seu rival.

Es va arribar al final del partit amb aquest 2 a 1 per al conjunt de Guillem Santosjuanes, sumant tres punts més que merescuts.