Excel·lents resultats per als tennistes del Club Tennis Dénia en el Torneig Tecnifibre Gandia

02 de setembre de 2019 - 12: 32

En el Torneig Tecnifibre Gandia, Disputat en l'última setmana d'agost, els jugadors pertanyents a l'equip de competició del Club Tennis Dénia van obtindre uns excel·lents resultats, aconseguint estar en finals i en alguns dels casos guanyant.

Iván Pineda va ser campió benjamí després de guanyar a David Denislavov per 4 / 0 i 4 / 0; Manuel Sala va ser campió en categoria aleví després de guanyar la final a Guillem Cantus per 7 / 6 i 6 / 1. En categoria infantil Ángela Contrí es proclama campiona després de guanyar a M.ª Dolors Carbó per 6 / 4 i 6 / 2, i Hugo Fuentes va ser finalista en categoria cadet després de caure a la final contra Yeray Andres per 2 / 6 i 0 / 6.