Excel·lents resultats per als deniers a la V Fase Torneig València Tennis Tour

08 d'agost de 2019 - 15: 00

Del 29 de juliol al 3 d'agost es va disputar al Club Tennis Dénia la V fase d'el Torneig València Tennis Tour, amb excel·lents resultats per als joves tennistes deniers. Aquesta competició és una iniciativa duta a terme pel Club de Tennis València, Sporteng Club de Tennis i Club Espanyol de Tennis, que té per objectiu el suport a l'tennis juvenil entre d'altres.

Es tracta d'un circuit juvenil amb 6 proves (5 tornejos i 1 Màster) sense ànim de lucre, que té l'objectiu de donar suport al tennis base prenent com a referència a jugador. A partir d'ell i de les seues necessitats es desenvolupa el model de competició.

La seua missió és l'educació de l'entorn del jugador en l'àmbit comxicotetiu. El circuit fomenta el suport al tennis base focalitzant-se en les categories juvenils: benjamí, aleví, infantil i cadet femení i masculí.

En categoria benjamí masculí, Iván Pineda es va proclamar campió després de guanyar a la final a Adrián Sánchez 4 / 1 5 / 3; en aleví masculí, Manuel Sala va ser finalista després de caure a la final contra Himar Acosta 0 / 6 1 / 6; Victòria Berleeva va ser finalista en infantil femení caient contra Ainara Esteve per 3 / 6 3 / 6; en categoria cadet masculí, Hugo Fuentes va ser campió després de guanyar a la final a José Ferrandis 6 / 1 6 / 1; i Neus Rams va ser finalista en categoria cadet femení després de caure a la final contra Andrea Cuquerella per 6 / 4 3 / 6 5 / 7.