Excel·lents resultats per als tennistes del Club Tennis Dénia a Algemesí

20 de març de 2017 - 11: 38

Els jugadors de l'escola de competició del Club de Tennis Dénia, Obtenen grans resultats en el "torneig Tecnifibre"Celebrat al Club Tennis Algemesí.

En categoria cadet masculí, en Miquel Ferrer, va aconseguir la victòria. Miguel va aconseguir desfer-se en quarts de final del cap de sèrie nº1, Leandre Costa i en la final va vèncer a David Pla, cap de sèrie nº4, en un disputat partit per 7 / 5 i 7 / 6.

En cadets femení, Neus Rams, Va aconseguir emportar-se el torneig després de vèncer a la seua companya Inés Rodríguez, Per 6 / 2 i 6 / 3. Neus va accedir a la final després de vèncer en semifinals a la cap de sèrie nº4, María Gallart, mentre que Inés Rodríguez es va desfer en semifinals del cap de sèrie nº1, Alba Pérez.

En categoria absoluta, Gleb Mityurin va ser finalista. Gleb va guanyar en quarts de final al cap de sèrie nº2, Iñigo Garmendía i en semifinals al cap de sèrie nº3, Jordi Ribera. A la final no va poder amb el cap de sèrie nº1, Carlos Ferrús caient per 4 / 6 i 1 / 6.