Espectacular victòria del juvenil del CD Dénia "A" davant un poderós Llevant (2-1)

15 2019 abril - 08: 19

El públic que va acudir al camp Diego Mena per presenciar el xoc de Lliga Nacional Juvenil que van disputar el CD Dénia i el Llevant va viure una espectacular victòria del conjunt local que dirigeix ​​Fredu.

Els deniers, que estan en el tall de la navalla, lluitant per escapar dels llocs de descens, van saltar sense complexos al terreny de joc. El rival que van tindre davant és un dels poderosos de la categoria, no en va és quart a la classificació.

El conjunt local va eixir molt ben situat sobre el terreny de joc, va buscar sempre sorprendre la defensa rival i ho va aconseguir en el minut 19, quan l'àrbitre va marcar una pena màxima dins de l'àrea blaugrana. El penal el va executar Christian aconseguint posar per davant en el marcador al CD Dénia.

Després d'aquest tant, la intensitat dels xavals que entrena Fredu va anar a més, no van donar una pilota per perduda. A destacar que l'equip va estar molt concentrat gairebé sense fer concessions a un Llevant al qual li van faltar idees per sobrepassar la defensa deniera. Amb l'avantatge local es va arribar al descans.

A la segona meitat, l'equip valencià va eixir amb molta profunditat i va obligar a treballar a preu fet a un CD Dénia que sempre va estar atent als moviments del seu rival per tapar els forats.

Al minut 69, una decisió molt rigorosa del col·legiat va significar l'expulsió del tècnic local, però això no va ser el pitjor ja que el Llevant va marcar el gol de l'empat amb un gol de Shesu. Les coses es complicaven per a un CD Dénia que necessitava sumar els tres punts.

L'alegria entre els aficionats llevantinistes va durar poc, ja que quatre minuts més tard el CD Dénia va tornar a avançar-se al marcador amb un gol de Christian. L'alegria que va suposar aquest gol va carregar de confiança als xavals deniers, que van posar tot per conservar aquest avantatge. Malgrat l'empenta blaugrana, els locals van aconseguir arribar al final del xoc amb el marcador de 2 a 1. Tres punts d'or que, sense ser definitius, han de servir com a al·licient per a continuar lluitant per eixir dels llocs de descens.