Un espectacular Garbí Dénia va superar el enfornar Sporteng Alacant (38-23)

05 de novembre de 2017 - 01: 35

L'equip del garbi Dénia escombrar de la pista el enfornar Sporteng Alacant al que va vèncer per 38 a 23. El xoc disputat al pavelló municipal de Dénia va estar controlat de principi a fi pels locals.

De eixida el tècnic denier, David Salanova, va ordenar als seus jugadors un gran treball defensiu, que va ser portat a terme amb gran encert. La intensitat dels locals va causar molts dubtes en els alacantins. No van trobar la forma de trencar la defensa profunda dels homes de Salanova.

Des de la defensa dels deniers van ser aconseguint gols senzills en concloure amb encerts els múltiples contraatacs que van realitzar. Les ràpides transicions van trencar els esquemes defensius del enfornar Sporteng Alacant, que amb prou feines va poder defensar a posicional.

A més del gran treball defensiu realitzat pels locals es va sumar a la festa, el porter Gabi que amb grans intervencions acabo minant la moral dels visitants. La prova de la intensitat defensiva local va ser que al descans el marcador va assenyalar un 21 a 9. Els alacantins es van quedar amb una anotació tan baixa com són 9 gols.

Minuts per als menys habituals

Amb el partit resolt a la primera meitat, David Salanova, va optar per ordenar la mateixa intensitat defensiva en els seus jugadors. L'objectiu era mantindre la concentració i evitar la relaxació davant d'una diferència tan àmplia.

El tècnic local va aprofitar per donar minuts als jugadors que no són tan habituals, el moment ho va permetre i Salanova va premiar a tots. Això va provocar que l'efectivitat tant en defensa com en atac descendís. Al final dels 60 minuts de joc el marcador de 38 a 23 reflecteix la superioritat local.

Cal destacar en aquest partit l'aportació ofensiu d'Adrián Carpi que va anotar 12 gols, José Sánchez amb 10 i Emilio Landete amb 7 gols. A més de la gran actuació del porter juvenil Gabi.

Amb aquesta victòria i els resultats de la jornada de dissabte, els deniers van dormir el diumenge com líders del grup.