Espectacular estrena del Garbí Dénia en la lliga guanyant al CB Ibi (30-18)

08 d'octubre de 2017 - 06: 47

El garbi Dénia no va poder començar la seua marxa de lliga a la 1ª Autonòmica Grup Sud, l derrotar el CB Ibi per 30 a 18. L'rejovenit equip que dirigeix ​​David Salanova no va donar opcions durant el partit que el seu rival s'acostés al marcador.

En un bon ambient a la grada del pavelló municipal de Dénia, amb molta gent jove, l'equip va eixir molt motivat a la pista. La defensa oberta i molt profunda dels locals va desconnectar l'atac del conjunt visitant. La intensitat defensiva dels joves jugadors deniers va permetre molts robatoris de pilota que van culminar en gols de contraatacs.

A poc a poc les distàncies en el marcador es van anar ampliant i en el meridià de la primera meitat l'avantatge local va ser de 13 a 4. El ritme de joc va ser molt alt i això va ser impossible d'aturar per a la formació del CB Ibi. La bona direcció de joc de José Sánchez unit a l'efectivitat anotadora d'Adrián Carpi van ser la clau perquè el domini del Garbí Dénia fos total. Al descans es va arribar amb avantatge local de deu gols, (17-7).

Minuts per a tots els jugadors

A la represa del partit, el tècnic local, David Salanova, va optar per repartir els minuts entre tots els jugadors de banqueta. Tots ells van aportar coses bones i això els va permetre mantindre i fins i tot ampliar l'avantatge. El ritme de joc va baixar un poc en els locals el que va permetre algunes concessions a l'atac visitant.

A falta de deu minuts per al final la bretxa en el marcador era de 13 gols d'avantatge (26-13). L'última part de la trobada va ser un estira i arronsa de dos equips que es van dedicar més a atacar que a defensar. Aquesta és una faceta que Salanova haurà de treballar amb els seus nois ja que davant rivals més poderosos no podran abaixar la guàrdia per solucionar els partits.

Al final del temps reglamentari es va arribar amb el marcador de 30 a 18 una victòria de 12 gols que va ser el fidel reflex del que es va apreciar sobre la pista de joc. Un triomf que reobre les esperances d'estar davant d'una plantilla que per la seua joventut està cridada a fer coses molt bones aquesta temporada. Ara cal que David Salanova sàpiga treure el màxim partit a uns nois als quals els falta certa experiència però que tenen molta qualitat.

Fitxa Tècnica

Garbi Dénia: Gabi, Pere, Carpi (8), Dani (1), Andrés (3), Nicolás, Pedro García, Vinaròs, Gil (1), Alexandre, Pau Pérez, Uriel, Emilio (5), José Sánchez (9) I Álex (1).

CB Ibi: Serrano, Jiménez (2), Ganga, Felip, Martínez, Aaron (2), Ortiz (1), Araez, Murillo (3), Romero (8), Bernardi, Galvin, Adrián (1) I Moltó (1).

àrbitre:Mestre Vicens.