Empat i partit molt renyit entre el CD Calpe Futsal i CFS Mar Dénia

22 de novembre de 2021 - 11: 41

CD Calp Futsal i CFS Mar Dénia van disputar el seu partit el passat 20 de novembre al Pavelló Municipal Ifach de Calp. El marcador es va obrir amb el Calp Futsal al minut 3. La primera part va acabar amb un 4-1 després d'un servei llarg del porter local que recollia el seu company a la vora de l'àrea.

La segona part també va començar amb l?encert del conjunt calpí que anotava un 5-1. Al minut 24 David García escurçava distàncies anotant el 5-2 i tres minuts després era Jorge qui feia el 5-3. El Mar Dénia confiava en les seues possibilitats i de mica en mica tancava el quadre local al seu camp.

Finalment, encara que la segona part va estar renyida i tots dos equips van anar a totes fins al final, a 15 segons d'acabar el partit el marcador va quedar en un empat a 6.

La propera jornada del conjunt local denienc serà a Dénia contra el CD La Vila FS. Aquest serà el partit 11 i es jugarà el dissabte 27 de novembre a les 18:00 h.