Emma Fornés, del Club Atletisme Baleària Dianium, campiona provincial de 800 metres llisos

22 de febrer de 2018 - 07: 58

L'atleta, Emma Fornés, pertanyent al Club Atletisme Baleària Dianium, es va proclamar campiona provincial juvenil a la prova dels 800 metres, on va córrer esplèndidament aconseguint el títol amb una marca de 2.47,64.

En aquest campionat provincial juvenil i júnior celebrat a Alacant hi va haver més representació d'atletes del club denier. Paula Poveda no va poder millorar la seua marca en el salt de perxa encara que va estar a prop d'aconseguir.

David de Sants, va competir en la cursa dels 200 metres llisos en què va acabar en el vuitè lloc en la qual va realitzar una marca de 26,72.

Óscar Fornés, va estar molt a prop de pujar al podi en la prova dels 800 metres llisos en la qual va acabar en la quarta plaça amb un registre de 2.17,39.

Mentre que Carlos Gimeno, va participar en un control de salt de perxa on va saltar 2.02 ia més va córrer en la carrera dels 3.000 metres llisos, en què va acabar amb una marca de 12.23,11.

Mayca Sala campiona provincial de cross

La veterana, Mayca Sala, Va tornar a demostrar que és una gran competidora i es va alçar amb el títol de campiona Màster C provincial de cross. La prova es va celebrar a Sant Joan, sobre un traçat de 4.900 metres en què va realitzar una marca de 20.52.

Mentre que Carla Serra, atleta de categoria cadet va acabar al lloc 23º en una cursa que va tindre una longitud de 1.800 metres en què va fer un temps de 7.48.