El triomf del CFS Dianense-Dprint davant el Castalla FS (0-4) certifica el segon lloc

07 de març de 2019 - 00: 03

El triomf aconseguit per les noies del CFS Dianense-Dprint davant el Ribeco Castalla FS per 0 a 4, a més de donar els tres punts a les denieres, els certifica el segon lloc en la classificació. La seua victòria, unida a la derrota del Santa Rosa FS a la pista del Xaloc "B", fa possible aquest fet.

Les deniers eren conscients que aquesta possibilitat es podia donar i per això van eixir molt mentalitzades a la pista. Volien recuperar la segona plaça, per això a més de mentalització van posar molta intensitat en el joc.

Van saber defensar amb ordre els atacs de l'equip local, sempre perfectament col·locades sobre la pista i amb estrets marcatges sobre els seus rivals. El primer gol del partit va arribar obra de Meri. Avançat el primer temps va arribar el 0 a 2, en aquesta ocasió el gol va ser obra de Peque. Amb aquest marcador de 0 a 2 es va arribar al descans.

A la segona part Laura va fer el tercer després d'una gran jugada personal i Isa va fer el quart després d'una altra jugada de Laura, que va cedir la pilota a la seua companya. Cal destacar que totes les jugadores deniers van fer un gran partit, treballant en defensa i amb les idees molt clares.

Aquest diumenge les noies reben a l'Xaloc "B", un rival molt difícil. El partit es jugarà al pavelló municipal de Dénia a les 17 hores.