El triomf de Reale-Audiòfons Romany davant H Nou Romá dóna emoció a la Lliga Acydma

16 de gener de 2019 - 09: 45

La derrota del líder H Nou Romá davant Reale-Audiòfons Romany (5-3), comprimeix molt el cap de la classificació amb tres equips en un mocador el que dóna molta emoció a la lliga comarcal de futbol sala de Acydma.

L'equip Reale- Audiòfons Romany es va imposar al líder Hotel Nou Roma de Dénia en una trobada que no va defraudar als aficionats. Les dues formacions van demostrar ser màximes candidates a guanyar el títol de lliga. Els jugadors dels dos equips van eixir al camp amb molt de respecte cap al rival i durant els primers quinze minuts es van creuar les oportunitats a les dues porteries. Un gol d'Chumi va donar avantatge a l'equip de l'asseguradora però l'alegria li dur molt poc ja que en la jugada posterior Igor va empatar el partit.

Arran de l'empat, Reale canvi la dinàmica del partit i el seu jugadors van començar a exercir una forta pressió en camp contrari el que va propiciar que en els últims cinc minuts materialitzés dos gols. Es va arribar al descans amb el marcador a favor (3-1).

Al minut 10 de la represa van aconseguir el quart gol. Arran del gol Nou Roma es va llançar per complet a l'atac però no van disposar d'oportunitats clares fins que al minut 19 van reduir diferències. Faltant un minut Reale va aconseguir el seu cinquè gol i en l'última jugada Nou Roma va aconseguir el tercer i definitiu gol de falta directa sense barrera.

El segon classificat, Perruqueria Stilos Ràfol, va golejar sense pietat a l'equip de Bar Colom (10-0). El Futsal Pedreguer va tindre més problemes dels previstos per desfer-se del conjunt dels Poblets, al que va vèncer per 4 a 2. mentre que Baleària va caure davant Const. González Barber per 1 a 2. Ademar va perdre a casa davant Casa Llobell d'Ondara per 2 a 7. Triomf important del Celler Aguilar d'Ondara davant la Xara per 2 a 1. Mentre que el Cafè Bar el Racó de David va perdre en el seu propi feu davant Cellers Xalo per 1 a 5. Per últim, Mik Mik de Dénia i Restaurant la Fontana d' Xàbia van protagonitzar un partit en què es van veure un total de 15 gols. Al final, victòria per la mínima per als xabieros per 7 a 8.

El trofeu pitxitxi està encapçalat de moment per Jorge Llopis Ginestar, de l'equip de Reale - Audiòfons Romany, amb 24 gols. L'equip màxim golejador és Perruqueria Stilos Ràfol amb 81 gols i el menys golejat també l'equip de Ràfol amb només 15 gols encaixats.