El Torneig Fundació Baleària de futbol sala va recaptar 3.800 euros per ajudar a un nen algerià

03 de maig de 2019 - 00: 00

El Torneig Fundació Baleària de futbol sala de categoria benjamí que es va disputar al pavelló municipal de Dénia va recaptar la quantitat de 3.800 euros, que aniran destinats íntegrament a ajudar a un nen de Mostaganem (Algèria), que necessita unes cures mèdiques que no pot rebre al seu país d' origen.

En aquesta edició van ser cinc els equips participants, als quals es van unir en una gran festa solidària, els propis pares, entrenadors, àrbitres i voluntaris de la Fundació Baleària. Durant tota la competició van estar donant ambient als partits on va regnar l'esportevitat i la diversió.

El conjunt triomfador del torneig va ser el Paidos "A", seguit per la Selecció de Futbol Sala que va ser segona. El tercer lloc el va ocupar el combinat de Maristas, la quarta plaça va ser per al Paidos “B”, sent cinquè la formació del Montgó. Tot i que cal considerar que tots els participants van ser els autèntics campions en jugar per una causa benèfica, ja que no hi ha res millor que ajudar un nen.