El Senior Nacional Dénia Bàsquet guanya en el seu darrer partit amb l'ajuda dels júniors suplint les baixes

16 de gener de 2023 - 11: 35

L'equip Senior Masculí DBC SUMA 1 Nacional va vèncer el cap de setmana passat el Montemar d'Alacant amb un resultat final de 79-64. aquesta jornada va servir una vegada més per mostrar la igualtat en què es mou aquest curs el grup B daquesta categoria.

L'equip d'Eduardo Clavero i Pascual Miralles arribava a aquest partit amb importants baixes que es van suplir amb la incorporació de tres jugadors júniors que van jugar a un nivell altíssim. Ells i el pas endavant fet pel grup, que va mostrar una gran solidesa, va fer possible un resultat que, a priori, es presumia difícil per la trajectòria dels rivals a la competició.

Des del començament, els de Dénia van ser capaços d'igualar forces sota els cèrcols i, a més, a base de ritme i encert, van superar la defensa contrària aconseguint els deu punts de renda en l'arrencada d'un segon quart brillant, que van finalitzar amb avantatge de tretze punts.

Després del descans va arribar l'esperada reacció visitant que va pujar el to defensiu i va aconseguir retallar les diferències. Però l'equip denier va superar els moments més compromesos i va arribar a la fi del tercer període nou punts a dalt al marcador.

El Dénia Bàsquet va donar una mostra de maduresa en els últims deu minuts del matx, sabent primer triar les millors opcions per tornar a dominar per quinze punts els seus rivals, i després en controlar el joc per conservar la renda fins al final, sense donar cap opció als alacantins.

La propera jornada tancarà la primera volta de la competició. L'equip visitarà la pista de CB La Vila, líder destacat del grup, amb l'objectiu de continuar creixent per intentar entrar al final de la lliga a una de les places que donen accés a les eliminatòries per l'ascens a la Lliga EBA.

Sènior Masculí Preferent

Per la seua banda, el Sènior Masculí Preferent va tornar derrotat a casa des d'Ondara després del matx, el resultat del qual va ser de 67-49. Després d'una arrencada en què els locals van començar manant, els de Carlos Vila van millorar en defensa per tancar el primer període amb avantatge d'un punt.

Tot i això, l'atac no ha estat suficient i Ondara ha recuperat el to inicial al segon quart, sense que aquesta vegada els de Dénis pogueren frenar-los. Van arribar al descans amb un desavantatge de quinze punts.

Durant la segona part es va treballar ferm per recuperar el terreny perdut, tornant el partit a la senda d'igualtat del primer quart. Però els rivals van saber assegurar el seu avantatge i no van permetre que fos possible acostar-se al marcador, emportant-se el derbi finalment amb una còmoda renda que va tallar la bona ratxa de tres triomfs consecutius de l'equip denier.

L'equip tancarà la setmana que ve la primera volta de la lliga rebent a Joan Fuster la visita d'Horadada, davant dels quals intentaran recuperar la bona línia de joc mostrada les últimes jornades.