El Sènior Masculí de l'DBC aconseguix la segona victòria mentre el femení suspèn la seua trobada per COVID

26 de novembre de 2020 - 13: 24

El partit de l'Sènior Femení entre els equips Dénia Bàsquet Club i Olimpia Bàsquet Teulada, programat per a la vesprada de diumenge al pavelló de l'avinguda Joan Fuster, va ser suspès el divendres a la vesprada amb el vistiplau de la federació en aplicació de l'protocol COVID establert. S'ha acordat com a nova data per a la seua disputa la del dia 11 de desembre a les 19,45 hores.

Sènior Masculí 1ª Nacional: Elx BC 64-84 DBC

Segona victòria de la temporada per a l'equip sènior masculí nacional de Dénia Bàsquet, primera que s'aconseguix a domicili en l'estrena dels de Bernardo Sánz en la categoria.

Setmana a setmana l'equip va progressant i sobretot adaptant-se millor a el ritme d'aquesta competició, aprenent dels propis errors com correspon a l'equip jove que són.

Aquesta vegada si van eixir molt concentrats i des del principi van marcar el ritme aconseguint un parcial de 0-10. Això va donar la confiança necessària en atac per a la resta de l'xoc. La bona defensa va fer la resta amb pressió constant a les línies de passi que va incomodar molt als locals.

Tot això unit a la bona feina en el rebot sota les dues cistelles va permetre tallar tots els intents de l'equip local per remuntar, mantenint el control de el partit en tot moment.

Bona aportació dels 12 jugadors i injecció de moral per seguir creixent en la categoria.

Junior Femení Nivell 2: Tavernes 25-68 DBC 04

Victòria contundent de les juniors en la seua visita a Tavernes de la Valldigna. No semblava que anés a ser un partit senzill a la vista dels resultats obtinguts en les jornades anteriors per les locals i per les lesions de Claudia Giner i Marybel Gramatis que limitaven la possibilitat de rotació de l'equip sobre la pista.

Una arrencada de partit extraordinari de l'equip aconseguint un gran parcial de 2-18 va sorprendre a les valencianes que no trobaven la manera d'aturar el joc de les denieres. Encertadíssimes en atac i amb una defensa infranquejable les distàncies es van anar ampliant fins arribar a la mitja part.

Però el millor va arribar en la segona part en la qual es va mantindre el ritme defensiu i es va afegir en atac l'encert en el tir exterior sumant fins a set triples en aquest període.

Junior Masculí Preferent. Benissa 57-66 DBC 04

Molt bona actuació dels nois de Rubén Velázquez, dirigits en aquesta ocasió per Ferran Garcia, que van lluitar de principi a fi de la trobada imposant-se en la pròrroga al Palau Sant Pere de Benissa.

L'equip va estar molt actiu des del principi, molt ficat en el treball a realitzar i compartir bé la pilota, però va cometre errors en la passada en moments puntuals que li van penalitzar molt a l'concedir punts gratis als locals en una trobada sempre igualat.

En l'últim període amb vuit punts de desavantatge l'equip no va deixar de creure, va remuntar i va disposar de l'últim atac per imposar-se al temps reglamentari.

Era qüestió de temps, l'equip va seguir en el temps extra en línia ascendent i va acabar sentenciant amb un parcial de 2-11 que servirà per guanyar en confiança i per reforçar el treball que es ve fent cada dia en els entrenaments.

Sènior Masculí 1ª Zonal: Benissa 50-53 DBC

El marcador reflecteix l'extraordinària igualtat que va regnar sobre la pista al llarg de tota la trobada.

El Dénia Bàsquet sabia la importància que tenia per a les seues opcions de sumar a Benissa contindre el joc interior dels locals. Per a això havien de marcar un ritme de joc alt que eludís en la mesura possible situacions posicionals en la trobada.

La seua serietat defensiva va fer possible que els tècnics no obrissin distàncies en el marcador tot i portar en molts moments la iniciativa en el joc.

Ja en l'últim quart els deniers van donar una altra volta de rosca defensiva tancant més si cabia els espais als rivals. Van recuperar d'aquesta manera moltes pilotes decisius que van aprofitar per aconseguir un parcial de 2-13 que els va donar el marge suficient en el marcador com per acabar imposant-se tot i la pressió final dels de casa.

Junior Masculí Autonòmic: UPB Gandia 75-69 DBC 03

Sens dubte, la formació deniera va jugar el seu millor partit des que va començar la temporada sense notar les baixes de tres components de l'equip. Van jugar amb intensitat i encert exterior, van dominar el ritme de joc i no van perdre de vista en cap moment al seu rival.

Van demostrar una vegada més que estan molt a prop de el nivell de la categoria i cada vegada més adaptats a la mateixa, però encara es cometen errors en moments inoportuns que desequilibren a l'equip i no permeten que el treball cada vegada millor fet es pugui veure reflectit en el marcador .

Així una vegada més l'últim minut va decidir el partit volent que els encerts caiguessin de la banda local. L'equip haurà de seguir creixent i madurant per aconseguir les victòries que fins ara han fregat però que s'acaben escapant per ínfims detalls.