El sènior femení i el sènior masculí zonal de l'DBC lideren les seues competicions

16 de desembre de 2020 - 08: 17

Victòria de l'sènior femení de l' Dénia Bàsquet en un partit sense massa problemes disputat divendres contra el Teulada, corresponent a la tercera jornada de lliga ajornada al seu dia.

Les diferències es van forjar en una excel·lent primera meitat de les noies de Juan Luis Pérez, Que van prémer l'accelerador des de l'inici i no van donar pràcticament opcions als seus rivals (46-13).

En l'inici de la segona part, Teulada va eixir amb molta intensitat i va aconseguir entrar en partit imposant-se en el parcial de el tercer període (14-15).

En l'últim quart van tallar la reacció visitant tornant a estar intenses en defensa, i aconseguint mantindre les distàncies per eixir de pista amb bon gust de boca per la feina feta.

Sènior femení autonòmic: DBC 89-37 Tavernes

Brillant victòria de l'sènior femení en el millor partit de la temporada.

Tavernes poc va poder fer per frenar la eixida en tromba de l'equip que es va reflectir en un 47-21 a la mitja part.

A la segona part la defensa zonal visitant va voler canviar el ritme a la trobada, però la pressió defensiva deniera va seguir facilitant-los les coses per dominar el partit i l'encert des del triple, amb vuit encerts des d'aquí fins al final de el partit, van fer la resta.

Sènior masculí 1ª zonal: DBC 76-47 Canals

Tot i enfrontar-se a un equip molt curt d'efectius, al Dénia Bàsquet estaven previnguts que no seria fàcil dominarles, i així va ser durant el primer quart.

A base de ritme sabien que arribaria el moment en què els de Canals no podrien respondre a la seua intensitat, i aquesta baixada es va produir abans del que s'esperava, ja que en el segon quart només van ser capaços de anotar-4 punts.

Durant la segona part, els valencians van aconseguir mantindre el tipus tornant a el partit, tot i que poc podien ia fer per lluitar per la victòria.

Malgrat el resultat i el liderat compartit de la classificació, el DBC ha de corregir errors defensius que els poden costar cars a futurs compromisos.

Sènior masculí nacional: Montemar 98-69 DBC

De nou, dura derrota fora de casa davant un equip que té molt millor agafada la mesura de la competició en aquesta categoria que els de Dénia.

Van eixir a el partit disposats a competir però l'equip local va començar molt encertat anotant en tots els seus atacs.

Amb esforç, els deniers es van mantindre en el partit. Però la fluixa defensa en l'un contra un va concedir massa avantatges als alacantins, que van castigar una i altra vegada des del triple aprofitant els desajustos de l'DBC.

Després del descans, el Dénia Bàsquet va millorar la faceta defensiva i això els va fer entrar de nou en partit amb bons parcials que els van portar a retallar diferències.

Però els locals van encadenar una altra sèrie d'encerts des de la línia de 6,75 per canviar la dinàmica de el partit i van ampliar així les diferències fins a arribar al resultat final.