El regatista Jacobo Miquel, del Reial Club Nàutic Dénia, aconseguix la tercera plaça en el Campionat Nacional de Regne Unit de Hobbie 16

09 de juliol de 2019 - 00: 14

Jacobo Miquel, Regatista del Reial Club Nàutic Dénia, Ha aconseguit alçar-se amb el bronze en el Campionat Nacional de Regne Unit de Hobbie 16. La prova, disputada a Poole el passat mes de juny, va reunir els millors esportestes britànics de la seua categoria.

El denier va aconseguir la tercera plaça, en una competició marcada vents molt favorables, el que va demostrar la regularitat del regatista. Miquel i el Reial Club Nàutic Dénia sumen una nova medalla al seu palmarès.

El denier viu des de fa uns mesos a Anglaterra, on competeix en regates de Hobbie 16.

Jaime Portolés, President del Reial Club Nàutic Dénia, ha mostrat la seua alegria pel triomf de Jacobo Miquel i li ha donat tot el seu suport per continuar representant al club en les seues properes competicions.