El Reial Club Nàutic Dénia participa al Campionat d'Espanya d'Optimist a València

24 2019 abril - 10: 03

El Reial Club Nàutic Dénia ha aconseguit una bona participació la passada setmana en el Campionat d'Espanya d'Optimist a València. El regatista del club denier, Eduardo Reyes, ha aconseguit la setena plaça de la general a la categoria sub 13.

La regatista deniera, Carlota Gómez, ha aconseguit el desè lloc en la categoria sub 13. Javier Ojeda, de RCN Gran Canària, ha resultat guanyador.

Amb un total de 150 participants Optimist, aquesta regata va tindre lloc del 14 al 19 d'abril a les instal·lacions del Reial Club Nàutic València. Aquesta cita recull als millors regatistes infantils en sis dies de competició d'alt nivell.

El temps no va acompanyar als participants en aquesta competició valenciana. L'últim dia es van anul·lar les proves en el mar a causa de les males condicions meteorològiques, amb fort vent i pluja.

Jaime Portolés, President del Reial Club Nàutic Dénia, ha felicitat els joves regatistes per la seua participació en aquesta competició tan important i els convida a continuar amb el seu esforç en futures regates.