El Pego va guanyar a l'Dénia en un deslluït partit per 1 a 0

25 de novembre de 2019 - 17: 31

El Pego va sumar els tres punts després de vèncer a l'Dénia per 1 a 0 en el xoc disputat al camp Cervantes de Pego. Un gol de Cristian Ric en la segona meitat a l'transformar un penal li va valer a el conjunt local per guanyar en un deslluït partit.

La primera de les ocasions va ser per al local Carles que no va saber resoldre davant Maxi. Posteriorment va ser Santafé qui va posar a prova a l'porter local Frede que va haver de estirar-se per desviar a córner un gran xut de l'migcampista deniera. El Dénia era l'equip que dominava però sense resoldre. A el conjunt d'Esteban li va faltar profunditat per haver marcat quan millor estava jugant.

El Pego amagat enrere va buscar en ràpides contres sorprendre a una saga deniera que va estar segura. Només va crear perill amb serveis de banda i jugades a pilota aturada. A la mitja part es va arribar amb empat a zero.

A la segona meitat, la primera ocasió va ser per al Dénia després del llançament d'un cop franc lateral en el qual Dani García va fer lluir-se a el porter local, Frede. Al minut 51 va arribar la jugada polèmica de la vesprada, una entrada de la Penya en planxa sobre Cristian Rico va ser castigada per la col·legiada, Alba Fèlix, amb pena màxima. El mateix Cristian Rico va batre per baix a Maxi anotanto l'únic gol de la vesprada.

Amb el marcador a favor, l'Pego va saber negociar els minuts de joc. El seu entrenador, Lauro Techeira, va ficar en el camp de Kevin i aquest va revolucionar el joc dels seus. Va tindre una gran oportunitat per marcar, però el seu xut va eixir prop de el pal de la meta defensada per Maxi.

Al minut 81, una eixida de Maxi sobre Kevin va provocar l'enderrocament de l'jugador local i la segona cartolina groga per al meta deniera. El Dénia anava perdent i es va quedar en inferioritat numèrica, el que va provocar que les coses empitjoressin per al combinat d'Esteban.

A la fi de el temps reglamentari es va arribar amb el triomf local per 1 a 0 que deixa a l'Pego en la sisena plaça ia un Dénia a només dos punts de l'descens.