El Paidos seguix sumant victòries guanyant a La Unió (1-9)

19 de desembre de 2012 - 00: 01

El conjunt col·legial del Paidos F.Fernández seguix sumant victòries, en guanyar a La Unió per 1 a 9. Els deniers són líders de la lliga Nacional Juvenil, ja que han guanyat els nou partits que han disputat.

La diferència entre els dos conjunts va quedar plasmada sobre la pista des del xiulet inicial. Els nois de Raúl Gil, Aviat van prendre les regnes del marcador amb els gols d'Alex Pla i de Fede.

El Paidos va moure amb molta agilitat la pilota davant un conjunt de La Unió que no va encertar a aturar el joc deniera. Amb el domini absolut del joc, a poc a poc van anar arribant els gols. Alex Pla va anotar tres més un de Javi Cortés, arribant-se al descans amb 0 a 5.

A la segona part, poques coses van canviar, els deniers des del xiulet del col·legiat van demostrar la seua fam de gols i primer Pau va anotar el sisè, després Fede va marcar dos gols més, mentre que els xavals de La Unió van marcar el gol de l'honor en l'únic error de la saga del Paidos.
Al final del xoc victòria clara (1-9) i el Paidos que es consolida una setmana més com a líder de la categoria. Els deniers seguixen sent l'únic equip invicte, compten els seus partits per triomfs, un rècord digne de ressaltar.

En aquesta trobada el conjunt del Paidos-F.Fernández alinear els següents jugadors; César, Sergi, Ximo, Fran, Borja, Toni Tent, Alex Lull, Alex Pla (3), Fede (3), Pau (1), Ximo (1) i Javi Corts (1).

Amb aquest triomf i unit a altres resultats que els va beneficiar el Paidos augmenta la seua distància respecte als seus més immediats perseguidors.

Aquest proper dissabte a les 18:00 hores, es disputa l'últim partit de l'any 2012 al pavelló de el poliesporteu de Dénia. L'equip que visita als deniers és CFSCastalla "A", tercer classificat.