El Paidos-Seriart va debutar en lliga amb triomf davant del Xaloc Alacant (6-1)

25 d'octubre de 2012 - 00: 00

Bon debut a la lliga dels nois del Paidos-Seriart, en guanyar a casa el Xaloc Alacant per 6 a 1.

Els col·legials que entrena José García van exercir una pressió en tres quarts de camp, motivant que l'equip alacantí no poguera eixir de parcel·la defensiva.

Els alacantins van buscar un joc directe, amb ràpids atacs sobre la porteria deniera, que van ser desbaratats per la bona actuació del porter del Paidos.

Abans d'arribar al descans, els col·legials es van avançar al marcador, arribant-se amb avantatge al mateix per 1 a 0.

A la segona part, la profunditat de banqueta va ser la clau perquè el partit ser trenqués clarament del costat del Paidos. Els alacantins no van trobar la manera de frenar l'ímpetu deniera.

Els nois de José García van sentenciar el partit amb comoditat, anotant cinc gols més que van deixar resolt el xoc

Pel Paidos-Seriart van jugar i van marcar: Kevin, Iker, Pere, Kike, Pablo (1), Raúl (1), David, Carlos Pla (1), Fran (3), Arturo i Samuel

Dissabte es juga la segona jornada en què Paidos rendirà visita a la sempre difícil pista de La Vila FS El xoc es jugués a les 12:30 hores al pavelló "Medalleta" de la Vila.