El Paidos-F. Fernández Lluna va tornar al camí del triomf en guanyar a Aspe FS (6-7)

29 de novembre de 2018 - 05: 59

El conjunt juvenil del Paidos-F. Fernández Lluna va tornar al camí del triomf en guanyar a Aspe FS per 6 a 7. Un triomf que li val per situar-se en la part alta de la classificació i seguir invicte.

El partit va estar molt igualat durant el temps reglamentari, amb dos formacions que buscant des de l'inici el gol. Es avançament el conjunt local al minut 10 amb un gol de Moreno. Però poc va durar l'alegria, ja que un minut més tard, Pau va aconseguir l'empat.

El joc va ser un anar i venir d'una porteria feia una altra, i Salva va posar en avantatge als visitants, però pocs després, Mateu va igualar la contesa. A partir de l'empat, el joc es va calmar i es va veure un futbol sala de major control, no tal esbojarrat. Es va arribar al descans amb empat al marcador, (2-2).

Major control del joc dels col·legials

Els nois que dirigeix Raúl Gil, Van eixir a la segona meitat disposats a anar-se'n a pel partit. Als 5 minuts, Álex es va aprofitar d'un robatori de pilota per fer el 2 a 3. Posteriorment, va ser Josep qui al segon pal va espentar la pilota al fons de la xarxa anotant el 2 a 4. Els locals van fer el tercer gol obra de Carles.

Els col·legials van seguir amb el seu joc ofensiu i van anotar el cinquè gol, obra d'Iker, Amb l'3 a 5 en el marcador va arribar el gol d'Isaac per als col·legials. Aquest sisè gol va obligar a l'entrenador local a arriscar per buscar reduir les diferències, va col·locar porter jugador a la pista. Però en la primera jugada, Joan, el porter col·legial va aconseguir aturar la pilota i des de la seua pròpia porteria pusó el 3 a 7 al marcador.

En els minuts finals, els de Raúl Gil es van relaxar un poc i això va permetre que el Asp FS aconseguís maquillar el marcador anotant dos gols més. Es va arribar al final del temps reglamentari amb un tempteig ajustat de 6 a 7. Significar que mai va perillar la victòria ja que els deniers van controlar molt bé el joc en la recta final del partit.