El Paidos-F. Fernández Lluna va vèncer el Racing Novelda (4-5) i es consolida com a líder

26 de desembre de 2018 - 12: 15

El conjunt juvenil de Futbol Sala, el Paidos-F.Fernández Lluna, va aconseguir una nova victòria en derrotar el Racing de Novelda per 4 a 5. Un marcador que referma encara més als col·legials en el seu liderat del grup III de la lliga Regional Preferent.

Els xavals que dirigeix Raúl Gil van realitzar un extraordinari partit malgrat tindre al davant un rival que és molt veterà i que ve de jugar a Divisió d'Honor en les dues últimes temporades.

Els deniers van saltar a la pista del pavelló de Dénia amb les piles posades, van caminar desperts des del mateix arrencada del xoc i es van fer amos i senyors de la pilota. La serietat en el joc, però sobretot, l'efectivitat a l'hora de culminar les jugades va ser clau per arribar al descans amb el clar avantatge de 4 a 2.

A la segona meitat, l'error dels jugadors col·legials va ser centrar-se en la parcial actuació del col·legiat. La particular forma d'aplicar el reglament els va descentrar en absurdes protestes que van comportar dues expulsions molt rigoroses que el Racing de Novelda va aprofitar per igualar el partit a quatre gols.

Restaven deu minuts per arribar al final del partit quan els col·legials van encertar per marcar el cinquè gol, obra de Josep Martí. Els nervis lògics es van apoderar de tots els presents al pavelló. L'equip dianense necessitava la victòria i l'afició ho va entendre molt bé, ja que no va parar d'animar als seus xavals que van aconseguir mantindre aquesta mínima avantatge per guanyar el xoc per 5 a 4.

Aquesta victòria i l'empat de Calp Futsal a Elx provoca que el Paidos-F. Fernández Lluna siga més líder i que arribi al partit del 12 de gener, partit de la jornada a Calp amb tots els punts sumats.