El Paidos-F. Fernández Lluna es juga hui el títol de lliga davant el Calp Futsal

10 de març de 2020 - 14: 49

El pavelló Joan Fuster de ben segur que aquest dimarts serà una autèntica caldera de pressió per al Calp Futsal, equip que visita a l' Paidos-F. Fernández Lluna a les 20:30 hores. Un xoc on els deniers es juguen ser campions de lliga després del seu brillant triomf aconseguit el cap de setmana a Sant Vicent de l'Raspeig, davant l'Hèrcules a què van vèncer per 1 a 4. Als col·legials els val amb un empat davant el conjunt verd-.

Els juvenils de Paidos van aconseguir una important victòria a casa de l'Hèrcules, que anaven igualat a punts amb ells. A el principi els nervis de la importància de el partit es va veure reflectit en els jugadors de tots dos equips que van cometre faltes innecessàries i absurdes pèrdues de pilota. Joan després de regatejar a el porter va anotar el 0 a 1. Just abans de la mitja part després d'un corner van igualar els herculans, amb el que es va arribar a la mitja part amb empat a un.

La segona part va començar amb un gol de Jorge que va batre per baix a l'porter local. Els locals no van saber com entrar davant d'una bona defensa visitant. Salva, al minut 33 va marcar l'1 a 3, amb el que els locals van optar per treure porter jugador. Després d'un robatori de el porter col·legial va fer un pas en llarg a Salva que de nou va marcar, col·locant l'1 a 4 definitiu.

S'espera que aquest dimarts, el ple al pavelló Joan Fuster siga absolut i que el públic contribueixi perquè el Paidos a més de tornar a ser el campió de el grup d'Alacant, disputi la fase d'ascens a Divisió d'Honor, cosa que ja va fer en la passada campanya però sense massa sort.