El Paidos-F. Fernández Lluna manté el seu liderat a l'guanyar a l'Novelda (4-1)

12 de novembre de 2019 - 14: 54

El Paidos-F. Fernández Lluna va doblegar el Racing Novelda per 4 a 1 en el xoc que es va jugar al pavelló Joan Fuster. Amb aquest triomf els col·legials mantenen el liderat de el Grup IV de Primera Regional amb 18 punts, els mateixos que té el Sant Vicent-Hèrcules.

En l'arrencada de l'xoc, la pressió dels visitant a la eixida de pilota dels deniers va provocar nervis en els locals. D'això va saber treure fruit l'equip de Novelda que, després d'un robatori de pilota, es va avançar al marcador amb el gol marcat per Adrián Moreno.

Des de la banqueta local es va demanar una vegada i una altra tranquil·litat per evitar errors defensius que permetessin les contres del seu rival. Amb el pas dels minuts van començar a arribar les ocasions per als col·legials. No va ser fins al minut 18 quan Juan Delgado, amb un superb xut que va entrar per l'escaire, va aconseguir la igualada. Amb l'empat a un es van retirar les dues formacions als vestidors.

A la represa, la pressió local va augmentar i, als dos minuts, en una jugada desafortunada per al Novelda, el seu jugador Lozano va marcar en la seua pròpia porteria. Els locals, amb l'avantatge en el marcador, van saber llegir molt bé el partit. Van cedir camp al seu rival a què van sorprendre jugant a la contra. Al minut 32, Joan va posar el 3 a 1 a l'resoldre molt bé un un contra un amb el porter visitant.

El quart gol va arribar a dos minuts per al final quan Julián va transformar un doble penal amb el qual es va castigar a el conjunt forà.

Triomf clar en Infantils davant la Nucia FS

El Paidos Infantil va vèncer amb claredat a la Nucia per 2 a 5 després d'un còmode partit per als col·legials. Saül als 10 minuts va anotar el primer, tot seguit Pablo va batre per baix a l'porter local. Alejandro va marcar el tercer i, després d'un badada defensiva visitant, van fer el primer dels locals. Amb el marcador de 1 a 3 es va arribar a la mitja part.

La segona part va començar amb un gol de Damià després d'una bonica combinació. Andreu, al minut 36, va anotar el cinquè. Els locals van fer en l'última jugada el definitiu 2 a 5.

Els deniers ja preparen amb intensitat el seu pròxim compromís que serà davant el seu màxim rival, el CFS Dianense, En una xoc que es jugarà dissabte al pavelló de Gata de Gorgos, on estarà en joc el liderat de el grup.