El Paidos-F. Fernández Lluna va golejar a l'Elx i se situa com a líder

30 de gener de 2020 - 16: 29

l'Equip Paidos-F. Fernández Lluna va aconseguir una nova golejada, en aquesta ocasió a l'vèncer l'Elx CF per 10 a 2. Un triomf que va tindre valor doble ja que el fins ara líder i màxim rival dels col·legials per emportar-se el títol de campió, l'Hèrcules S Vicent, va perdre al seu feu davant el Foradada FS per 2 a 3. Aquesta derrota permet als deniers passar a encapçalar la classificació amb els mateixos punts que els seus rivals directes però amb millor gol average.

Gran partit el realitzat pels col·legials davant un rival que tancat molt enrere va venir a posar-li les coses difícils als de casa. D'un tir en un servei de banda es van avançar els il·licitans, però tot seguit Isaac va igualar el xoc. Just abans de la mitja part, Jordi i una altra vegada Isaac van fer el 3 a 1.

La segona part va ser un domini de principi a fi dels de Paidos, desplegant un bon joc i moltíssimes ocasions i gols fins arribar a el definitiu 10 a 2.

Triomf clar per al cadet

En categoria cadet, el Paidos Dénia va aconseguir una victòria sense pal·liatius davant l'Sporteng la Nucia a què van vèncer per 9 a 0. Després d'algunes setmanes d'inactivitat per al conjunt denier, es van prendre aquesta trobada amb moltes ganes, dominant de principi a fi. En els primers minuts van aconseguir posar-se per davant en el marcador sense deixar opcions a un rival que no va poder fer davant el vendaval de joc dels rojos.

Empat en el derbi comarcal infantil

En categoria infantil el clàssic derbi entre Calp Futsal i Paidos va acabar amb empat a 2. Un cop més, les dues formacions van demostrar el seu alt nivell de comxicotetivitat. Els nois de Raül Gil visitaven la pista de tercer classificat, el Calp Futsal, on els calpins s'haguessin posat líders en cas de victòria.

Empat que va saber a poc als col·legials que, malgrat anar perdent 2 a 0 a inicis de la segona part, en només 3 acostaments a l'àrea visitant van igualar el xoc en el minut 10 amb gols de Pablo i Andreu.

El setge fins al xiulet final va ser constant però sense fortuna de cara a el marcador. A la fi de el temps reglamentari, un punt que serveix perquè els col·legials dominin la classificació després de la derrota de l' CFS Dianense davant el San Vicente (1-5). D'aquesta manera i després d'haver-se jugat la jornada 12, el Paidos Dénia és l'únic equip que encara no ha perdut ni un sol partit.

Golejada de l'Paidos Dénia a el Joventut Elx aleví

En categoria aleví, el Paidos Dénia va viatjar a Elx on va vèncer a el Joventut Elx per 0 a 9.
Els col·legials van plantejar un partit molt seriós tant a nivell ofensiu com defensiu. Van eixir molt concentrats els jugadors visitants i amb una gran pressió van mantindre a ratlla a l'Elx.

Va trigar a arribar un poc el primer gol dels col·legials, però des d'aquest moment es van mostrar molt superiors i van acabar la primera part amb 0 a 4 a favor. A la segona part es va acréixer el domini de l'Paidos acabant el partit amb el 0 a 9 per als visitants.