El Paidos B va sumar la seua primera victòria en vèncer a la Nucia FS (4-3)

16 d'octubre de 2019 - 10: 02

El conjunt juvenil del Paidos B, que milita a la 2ª Regional, va aconseguir la seua primera victòria a la Lliga en derrotar a la Nucia FS per 4 a 3. El xoc, que va tindre com a escenari el pavelló Joan Fuster, Va estar presidit per l'emoció d'un resultat curt. Les coses van començar molt bé per als col·legials que, al minut 5, es van avançar al marcador amb un gol d'Iker Giménez.

Molt poc va durar l'alegria a la banqueta deniera ja que dos minuts més tard el conjunt visitant va aconseguir la igualada amb un gol de Bertomeu.

Aquest tant va descentrar el joc dels col·legials als quals els va costar molt tornar a agafar la iniciativa. Més aviat el control i la possessió de la pilota va ser dels visitants que, al minut 12, van tornar a marcar, en aquesta ocasió per mediació de Demetrio.

Va fer mal aquest segon gol que donava avantatge a l'equip de la Marina Baixa, que va saber llegir el mal moment dels locals per anar cap amunt. En ple desconcert local va arribar el 1 a 3, en aquesta ocasió va ser marcat per Raúl.

reacció estudiantil

A la segona meitat, el tècnic del Paidos va ordenar als seus jugadors pujar la seua línia de pressió. S'havia de robar pilotes molt a prop de l'àrea visitant per poder fer mal a un equip que va acabar molt còmode la primera meitat.

Als sis minuts de la represa va arribar el 2 a 3 que va obrir les esperances d'una remuntada, obra de Julián. Aquest gol va donar ales als locals, els quals, en tot just un minut, van tornar a marcar, en aquesta ocasió per mediació de Joan Pau, col·locant l'empat a 3. A partir d'aquest moment el més complicat estava fet, era qüestió de no perdre el cap i assegurar molt en defensa.

Els minuts van anar passant i, a falta de 2 per al final, va arribar el premi a l'esforç realitzat pels nois de l'equip estudiantil: Joan Prim va anotar el quart gol del seu equip, consumant la remuntada.
.
Els visitants ho van intentar en els pocs minuts que restaven, però la fermesa defensiva local no va deixar que el marcador es mogués. Al final de la trobada es va arribar amb el 4 a 3 que permet al conjunt del Paidos Dénia sumar 3 punts i situar-se a la zona mitjana de la classificació. Aquesta setmana s'enfrontarà al conjunt de l'Elx, equip que té els mateixos punts.