El pavelló de el poliesporteu torna a acollir el Mar Dénia, que es retroba victoriós amb la seua pista

07 de desembre de 2020 - 09: 37

Partit carregat d'emocions, on el conjunt deniera tornava a el poliesporteu municipal després de 14 mesos sense poder trepitjar-per culpa de la DANA de el passat setembre de 2019, i primer partit per a la nova direcció tècnica, on Javi Arnau i Esteban Novoa s'enfrontaven a un conjunt necessitat de punts també, el Penya Esplugues AE, sense temps de preparació.

El partit va començar bé, i en el minut 4 Nico enganxava un bon volea després córner i posava al marcador el 1-0. Amb molt de ritme tots dos conjunts generaven bones ocasions, però seria novament el Mar Dénia qui, al minut 9, després d'un robatori de pilota al seu camp, Omar corria la banda i passava a l'àrea on Ferran anotava el 2-0.

El conjunt visitant desenvolupava una forta pressió per tot el camp intentant que no sortissin amb la pilota controlada. Al minut 14, un error de marcatge després servei de banda propiciava el 2-1. Al minut 17, després d'un tall de pilota en pròpia àrea, el conjunt deniera llançava un ràpid contraatac que culminava David Jaén, Salvant la eixida de l'porter per dalt i aconseguint el 3-1. Un minut després, després servei de córner, Ferran colpejava amb força i David García a porta de gol, aconseguia anotar el 4-1.

Restava un minut per al descans i el marcador es posava de cara per al quadre local, més quan, a punt de finalitzar la primera part, Juanjo convertia magistralment una falta a la vora de l'àrea fent el 5-1 amb el qual s'arribava a la mitja part .

La segona part va ser diferent. El Penya Esplugues va eixir d'inici amb porter jugador a la recerca de donar un canvi a el marcador i es va mantindre tota la segona meitat alternant aquest joc. Al minut 22, la parella arbitral assenyalava un penal després de falta de Pablo, que aprofitaven anotant el 5-2.

El partit es jugava pràcticament a l'àrea deniera, on amb una defensa molt concentrada aconseguien una i altra vegada controlar els atacs visitants, a més de comptar amb la bona actuació de l'meta deniera, treball que va recaure en Sergi Santacreu. Al minut 38 arribava el 5-3. Restaven 2 minuts i semblava que la victòria no corria perill, tot i que encara caldria patir un poc, ja que en el mateix minut era expulsat Pau Tarín després espentar a un rival sense pilota en joc i deixava en inferioritat als deniers fins al final de el partit .

L'arpa i les ganes de victòria va fer que els locals defensessin aquest últim minut i el partit finalitzés amb el marcador definitiu de 5-3, atorgant una valuosa victòria que trenca la mala ratxa arrossegada i dóna oxigen a l'CFS Mar Dénia.

La propera setmana, el CFS Mar Dénia torna a jugar a casa i rebrà dissabte 12 a les 12 hores a l'CDFS Sogorb.