El juvenil del Dénia Futsal seguix líder després de la seua victòria a Bussot (4-5)

29 de novembre de 2012 - 00: 00

El conjunt juvenil es va desplaçar dissabte passat a Busot per disputar un partit complicat i difícil al tractar-se d'una pista exterior bastant relliscosa. A més, es tracta d'un rival que a casa posa les coses molt complicades als conjunts que el visiten. Així i tot, els deniers van aconseguir la victòria per 4-5 i seguixen líders de la categoria amb sis victòries en sis partits.

El partit no va començar bé per als deniers que van veure com en dues contres, els locals s'avançaven amb dos gols. Els nois de Jaume Bru van ser acostumant-se a la pista i poc a poc van començar a imposar el seu joc. Just abans del descans i de córner, van aconseguir retallar distàncies amb un gol d'Álvaro i marxar als vestidors amb 2-1.

La segona part va començar amb domini deniera quant a joc i ocasions. Els locals esperaven l'error visitant per eixir a la contra i ampliar el seu avantatge però Antoni de dos bons xuts va aconseguir donar la volta al marcador amb dos gols. Els de Busot seguien a la seua i els va funcionar perquè, de nou en una contra, van aconseguir empatar el partit.

Tot semblava indicar que el partit acabaria així però, en una jugada de l'equip dianense en la qual van haver de xutar fins a tres vegades, Álvaro va fer el quart. Minuts després Antonio aconseguia el cinquè i donava tranquil·litat als deniers.

Hi va haver temps perquè els locals marquessin el quart gol però al final el partit va acabar amb la victòria visitant per 4-5.
Pel CDDénia FS juvenil van jugar: Miquel, Lunar, Álvaro (2), Antonio (3), Jordi, Sants, Palacios, Felip, Riki, Igor i Pau Carrió.

Aquest diumenge els deniers es desplacen a Ibi per intentar mantindre el liderat. El partit es disputarà a les 12: 00h davant UD Ibense.