El Juvenil del CD Dénia es jugarà la permanència en el feu del Torre Levante

14 de maig de 2019 - 00: 00

El CD Dénia es jugarà la permanència en el feu del Torre Llevant la setmana que, darrera de la Lliga Nacional. Els deniers van caure a casa davant l'Alcoià per 0 a 1, una derrota molt dolorosa ja que els xavals que dirigeix ​​Fredu van tindre la salvació a la mà.

La pressió no els va bé i van estar molt per sota del nivell que havien mostrat en les últimes jornades. En el partit no van tindre la paciència necessària per jugar la pilota, van abusar d'un joc directe on la superioritat física del rival els va superar en cada jugada.

Els deniers prou feines van arribar amb claredat a la porteria alcoiana, excepte alguns serveis de cantonades o falta laterals. Però els pilotes bombades sempre van ser francs per a la defensa i el porter rival. Es va arribar al descans amb empat a zero.

A la segona meitat, l'Alcoià va eixir amb aire fresc i als cinc minuts va aconseguir avançar-se al marcador amb un gol de Peiró. Aquest gol va caure molt malament al conjunt denier, que lluny de tranquil·litzar-se passar a ser un sac de nervis.

Alguns desajustos defensius van provocar que els visitants tinguessin alguna que altra ocasió per haver augmentat el marcador. La manca d'encert ho va evitar, però tot i així el marcador final va deixar sumida en una profunda depressió als nois del juvenil deniera.

A falta d'una jornada l'Dénia té 37 punts, un més que l'Acer que té 36. L'equip de Sagunt visita el camp de l'Elx, mentre que el Dénia se la juga al camp del Torre Llevant.