El juvenil A de el CD Dénia va perdonar i va acabar golejat pel València CF (1-5)

24 de setembre de 2018 - 12: 15

La quarta jornada de lliga va ser nefasta per al juvenil "A" del CD Dénia que va caure per 1 a 5 davant el València CF "B", en un partit on va perdonar massa ocasions de gol.

A la Lliga Nacional Juvenil es va viure al camp Rodat un partit estrany, on els deniers van començar tenint dues clares ocasions de gol que van desaprofitar inexplicablement. Davant d'un rival com és el València CF, perdonar significa perdre i això va ocórrer d'aquesta manera.

De començar bestiar es pas a iniciar el xoc perdent, ja que en el minut 6 qui no va perdonar va ser Iván que va posar el 0 a 1 al marcador. L'excés de nerviosisme entre els locals va ser patent i els errors de concentració van provocar que al minut 22, Lozano posés el 0 a 2. En ple desconcert local, dos minuts més tard va arribar el 0 a 3 obra de, Ferran Giner.

A la recta final del primer temps el joc es va anivellar tenint els locals més possessió de la pilota però sense crear perill sobre el marc contrari. Al descans es va arribar amb el 0 a 3.

Tímida reacció local

En l'arrencada del segon temps els nois que dirigeix ​​David Mallol, van reaccionar i van aconseguir que el seu rival perdés la pilota. Al minut 50 va arribar una jugada que va poder ser clau, el porter visitant fa caure a un davanter local dins l'àrea. El col·legiat va marcar pena màxima però no va mostrar la cartolina groga al porter valencianista, que ja tenia una altra de la primera meitat.

La pena màxima la va executar Vengut escurçant distància. En aquell moment va semblar que els deniers tornaven a ficar-se al partit, de fet van tindre alguna ocasió per marcar, però no van encertar.

A la recta final del matx, de nou, els jugadors de l'equip perquè, Es van tornar a fer amb el partit i van anotar dos gols més per mediació de Sergio i Iván.

Després d'aquesta jornada els deniers es queden amb 3 punts ocupant el penúltim lloc de la classificació, abans d'afrontar el seu pròxim compromís que serà visitant a l'Inter Sant Josep.