El júnior del Dénia Bàsquet no va poder frenar el poderós València (98-38)

21 de novembre de 2012 - 00: 00

L'equip júnior Dénia "A", de l' Dénia Bàsquet no va poder frenar el poderós València Bàsquet, davant el qual va caure per 60 punts de diferència, (98-38). El partit va quedar clarament resolt ja al descans, amb un contundent parcial de 52 a 18.

Els deniers van començar el partit molt precipitats. Va haver-hi moltes ganes d'anotar molt ràpid i això es va plasmar amb una mala selecció de llançament, sense opcions de rebot ofensiu.

Els valencians van posar un ritme frenètic al partit. El Dénia no va saber llegir el partit i es va contagiar d'aquest ritme, el que els va provocar moltíssims errors. El Dénia Bàsquet va voler fer les coses a un ritme que no és el que acostuma a jugar i va caure en una absència total de joc col·lectiu. Els primers deu minuts van acabar amb 23 a 13 per al València.

El segon quart va ser la sentència del partit, el València Bàsquet va prémer amb una defensa asfixiant que portava els jugadors del Dénia Bàsquet a simples intents d'anotació a nivell individual, i amb molt mala selecció. Tancant un parcial de 29 a 5. I una sensació de superioritat total.

La segona part va mancar d'emoció per la diferència reflectida en l'electrònic. Encara va servir a tots dos equips per rotar a tots els seus jugadors. Al final del xoc una derrota molt voluminosa per als deniers, 98 a 38, que els deu servir com a lliçó.

Aquest esport és un joc col·lectiu i les coses s'han de fer a un ritme al qual s'està acostumat. Fer el contrario és donar moltes facilitats als teus rivals.

En aquesta trobada pel Dénia Bàsquet van jugar i van anotar: Alex (2), Francesc (9), Edu (7), Marc (7), Rober (7), Rubén (6), Sergio, Joan, Lluc, Joan Patrick i Fran F.

Aquest diumenge a les 17: 00 hores al Nou pavelló Joan Fuster de Dénia els deniers afrontarà un nou partit com a local davant el CB Alginet que ve de vèncer per 25 punts a tot un Montemar.

Els valencians són un equip compost per jugadors d'una generació que ha estat subcampió de la Comunitat valenciana en dues ocasions (infantil i cadet) i 8º d'Espanya a infantil. Sens dubte un difícil repte per als xavals deniers.