El Gin Running Tonic Club a la Cursa Popular de Pedreguer

29 2014 abril - 14: 07

Els atletes del Gin Running Tonic Club van tornar a la competició disputant la Cursa Popular de Pedreguer. Aquesta va ser la quarta prova puntuable per al Circuit a Peu Marina Alta i va tornar a ser un gran èxit de participació, amb més de 1.300 atletes a la prova reina.

Sobre un circuit de 10 quilòmetres, amb una pujada final que acabo de trencar a més d'un, els participants van gaudir d'un gran ambient amb música inclosa i el suport de tots els veïns de la població que van eixir al carrer per donar els seus ànims a els participants.

El primer dels representants del Gin Running Tonic a creuar la meta va ser Miguel Ángel Martínez amb un temps de 44: 15. la fèmina Diana Bisquert va ser cinquena en la classificació sènior femenina amb un temps de 44: 49.

La resta d'atletes van realitzar els següents temps; David Ribes 46: 33, Joan Sapena 49: 41, Pablo Vera 49: 46, Carlos Grimalt 50: 11, Javier Ivars, 51: 52, Víctor Bahamonde 52: 19, Roberto Soto 52: 32, Luis Olmier 52: 21, Jorge Moncho 53: 14 i Ramon Grimalt 55: 24.

Tots ells ja es van preparant per a la propera cita que serà el dissabte amb la prova que es disputarà a la localitat de Pego.